Om Absnet AS

 

Vi er en internett- og tjenesteleverandør som har et tett samarbeid med de største utleieaktørene på Aker Brygge. Vi har kontorer og egen serverpark lokalisert på Aker Brygge, for å ha nærhet til kundene. Absnet blir populært kalt «IT-avdelingen» på Aker Brygge, Filipstad Brygge og Tjuvholmen.

Over en periode på mer enn to tiår, har vi bygget opp en kundemasse og en infrastruktur som gjør at vi kan levere internettilgang og alle IKT-tjenester innenfor SMB-markedet raskere, mer stabilt og med en nærhet ingen annen tilbyder har per i dag. Absnet eier egen infrastruktur og er en uavhengig leverandør (Internet Service Provider) på lik linje med andre internettleverandører.

Vi er kjent for våre «kortreiste tjenester» og vår gode service. Dette skyldes i stor grad at Aker Brygge er hovedfokusområdet vårt. Absnet har kunder i hele spekteret på Aker Brygge, inkludert finansaktører, kontorfellesskap, restauranter og butikker.

Absnet leverer i tillegg til internett både konsulenttjenester, maskinvare og supporttjenester. Eksempler på dette er lokalnett, trådløse nettverk, PC- og servermaskinvare, brannmurløsninger, Microsoft 365, Azure, leide servere, dokumentasjon med mer.