Våre tjenester

Fibernett

Hos oss får du lynraskt Internett via fiber og tilsvarende service. På Aker Brygge, Tjuvholmen eller Filipstad får du bredbånd med rå hastighet. Levering slipper du også å vente på.

Holder du til på Aker Brygge, kan du være på nett samme dag som du bestiller.

Ingen bokser eller modem. Bare raskt Internett – rett fra veggen.

IT driftstjeneste

Vi tilbyr en profesjonell IT-avdeling som en tjeneste til våre kunder. Med lang erfaring innen drift og support handler det om å bistå for å øke våre kunders sikkerhet og driftssikkerhet i en hektisk hverdag.

Driftstjeneste innebærer at Absnet overtar ansvaret for drift, overvåking og oppdatering av kundens systemer for optimal ytelse.

Med beliggenhet på Aker brygge, hvor vi har de fleste av våre kunder med IT drift, har vi mulighet til å stille opp på kort varsel dersom det skulle oppstå problemer.

Microsoft 365

Arbeid hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst enhet. Microsoft 365 er klar når du er det.

Microsoft 365 er hele Microsoft Office-pakken, med alle programmene du kjenner og jobber i, pluss 1TB skylagring for dokumentene dine.

Vurderer du Microsoft 365, bør du også vurdere en skikkelig backupløsning for alle dine Microsoft 365-data.

Absnet Insight

Absnet tilbyr en tjeneste for overvåkning, oppdatering og ikke minst fjernstyring av klienter når det oppstår problemer. En liten agent installert på klienter gjør det mulig å overvåke systemene for utdatert programvare, sikkerhetsproblemer, manglende eller utdatert virusbeskyttelse, compliance-problemer, og lignende. Den tilbyr også rask, sikker og enkel fjernstyring av den enkelte klient og assistere dersom brukeren opplever problemer. Agenten gir automatisk beskjed til oss når den oppdager noe som må utbedres. Dette gir kunden mer tid til å gjøre det de gjør best, mens vi fikser potensielle problemer i bakgrunnen.

Telefoni i Microsoft Teams

Med telefoni integrert i Microsoft Teams kan du ringe fra Teams på alle enheter du har – PC, mobil, nettbrett. Du får også integrasjon mot Microsoft 365 for flerbrukertilgang til dokumenter, fildeling og videokonferanser.

Sikkerhetskopi

Vi tilbyr sikkerhetskopiering av alle dine data, nesten uansett hvor og hvordan de er lagret – lokal PC, OneDrive, Sharepoint, Microsoft 365, epost, servere og virtuelle maskiner på egen infrastruktur eller i Microsoft Azure.

Utstyr

Vi har lang erfaring med mange typer maskinvare, og kan bistå med planlegging, design, innkjøp, konfigurasjon, utrulling, vedlikehold og support av IT-utstyr for din bedrift. Kontakt oss for tilbud.